Revendicarea profilului

Dacă ai ajuns aici cel mai probabil ești un profesionist care și-a văzut profilul listat pe Planified. Îți vom explica mai jos ce înseamnă asta și cum poți să-l revendici.
1. Cum a ajuns profilul meu pe Planified?

Există două potențiale surse ale informațiilor din profilurile listate pe Planified:

  1. Tu: este vorba despre informațiile oferite de tine când adaugi un profil nou;
  2. Site-ul tău: este vorba despre informațiile cu caracter comercial puse la dispoziție de tine pe site-ul propriu (nume, oraș, website, număr de telefon, adresă de e-mail, profiluri pe rețelele de socializare);

În ceea ce privește profilurile neverificate se aplică punctul numărul 2. Legea din România nu permite preluarea de fotografii de pe alte site-uri, astfel că este recomandată revendicarea profilului dacă este deja listat pe Planified și editarea acestuia de către proprietar cu informații și fotografii utile pentru clienți. Acest sistem este folosit în prezent și de Google My Business sau companii precum Tripadvisor sau Yelp, iar informațiile afișate pe Planified sunt doar cele cu caracter comercial.

2. Cum îmi pot revendica profilul?

1. Înregistrează-te pe site (butonul verde din colțul din dreapta sus) sau intră în cont dacă ești deja înregistrat.

2. Accesează pagina de căutare – click aici.

3. Introdu numele tău în câmpul „Căutare după nume” din formularul de căutare.

4. Deschide profilul tău dacă acesta este deja pe site (dacă nu apare înseamnă că nu a fost adăugat și îl poți adăuga tu de aici).

5. Apasă pe butonul „Revendică” din secțiunea „Revendică profil”.

6. Completează câmpurile necesare (nume, prenume, număr de telefon, mesaj) și apasă pe butonul „Trimite”.

7. Așteaptă 12-24 de ore până vom verifica cererea și te vom contacta. Dacă nu primești un răspuns în maxim 2 zile lucrătoare te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa contact@planified.ro.

3. Cum îmi pot șterge profilul?

Dacă ți-ai găsit profilul listat pe Planified și nu dorești să îl verifici, ci vrei să fie eliminat definitiv de pe site, te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa contact@planified.ro și acesta va fi șters în cel mai scurt timp posibil.