Despre noi

Ce este Planified?

Planified este una dintre puținele platforme din România care are rolul de a face conexiunea între profesioniștii din sfera evenimentelor și clienți.
Image Background

 

Povestea Planified a început la finalul anului 2018, mai exact la data de 1 noiembrie. Site-ul a fost lansat însă cu o lună mai devreme, sub formă beta, având ca scop înregistrarea primilor 100 de profesioniști pe platformă. Locurile s-au epuizat rapid, în doar câteva zile, astfel că s-au mai suplimentat 50 de conturi, site-ul fiind lansat astfel publicului larg la 1 noiembrie 2018 cu un număr de 150 de profesioniști.

Roadmap

Planurile noastre de viitor

Pentru a dovedi că suntem implicați 100%, vrem să-ți spunem ce avem de gând să facem în viitorul apropiat. Mai jos găsești roadmap-ul nostru pentru primele 6 luni.

Lansarea platformei Planified

Platforma Planified a fost lansată la data de 1 noiembrie 2018 cu un număr de 150 de profesioniști înregistrați prin programul beta în doar câteva zile.

Primii 500 de profesioniști

Avem drept obiectiv înregistrarea primilor 500 de profesioniști în cel mai scurt timp posibil, termenul ideal fiind până la sfârșitul anului 2018.

Aplicații mobile Android & iOS

Intenționăm să facem lucruri frumoase și în zona mobile, iar obiectivul este lansarea de aplicații Android & iOS până la data de 1 aprilie 2019.